Matek tanulás itthon?
Jövőre szeretnék javítani matekból, itthon fel tudnék készülni egyedül? Sajna nincs pénzem matek tanárra, így egyedül szeretnék felkészülni itthon.
Előre is köszönöm aki írna pár hasznos linket :)
Tankönyvekből ugyanúgy fel lehet jól készülni, mint a netről, viszont a Youtube-on számtalan videó foglalkozik a különféle matematikai témakörökkel.
Így fel lehet készülni matekból ingyen (pontosabban kell hozzá internetelérhetőség), viszont az audidakta módszer nem mindig kifizetődő, ha az ember matekot tanul.
Mindenesetre én sok sikert kívánok hozzá! :)
Fel.
Most irtam meg masnak is hogy az elso hogy ezt a ket konyvet elolvasod:
Peter Rozsa: Jatek a vegtelennel
Pólya György: Gondolkodás iskolája
nyarra pont jo is. A Peter Rozsa konyvvel batran allj le ahol tartatok matekbol, magasabb matekot is targyal.
A masik szerencsetlennel szemben neked van idod, ez jo. Ha mar van van valami fogalmad a tortenetrol akkor matematikabol (es fizikabol) felkeszulni borzaszto egyszeru, fogod az erettsegi feladatgyujtemenyt es megoldod mind a ketezer peldat belole :D (legalabbis amit az en idomben hasznaltunk abban kb ennyi volt). Latom az uj letoltheto innen [link] . De viccen kivul: eszelos mennyisegu feladatmegoldas az egyetlen celravezeto ut, mire dolgozatra, felelesre kerul a sor addigra mar ugy leszel vele hogy "ah, igen ezt mar csinaltam".
Sok szerencset.
"Pólya György: Gondolkodás iskolája "
a másik fent volt ncoron :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!