Másoddiplomás pszichológia szakról van valakinek információja?
Figyelt kérdés
2009. dec. 28. 18:35
1/4 anonim válasza:
Bocsi, de nem értem a kérdést. Hogyhogy másoddiplomás? Ugyanolyan, mint ha az első diplomád lenne, max nem lehet támogatott, nem? Miért fontos, h másoddiploma?
2/4 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, h. pl. nem 8 félév csak 6 , vagy nem kell felvételizni mivel már van diplomád.
2009. dec. 29. 18:13
3/4 anonim válasza:
Én sem értem még így sem a kérdésedet-másoddiplomáról nekem a mesterképzés ugrik be.De ha arra gondolsz h már van egy diplomád(ami nem kapcsolódik a pszichológiához),akkor a köv.a helyzet:ugyanúgy kell felvételizned,ha pszicho-ból is akarsz diplomát,és ha jól tudom,akinek már van egy diplomája annak a másikat nem állja az állam.VIszont ha a mesterképzésre gondoltál,arról nincs tapasztalatom,csak annyit tudok róla,h ahhoz,h pszichológus lehess,nem elég a 3év,kell még hozzá a mester is(2év)ahol a pszichológia különböző ágaira szakosodhatsz.
4/4 anonim válasza:
Ugyanúgy kell felvételizned. Ha az első diplomádat államin szerezted, akkor ez fizetős lesz. Nem értem, miért lenne rövidebb? Max bizonyos tantárgyakat el tudsz fogadtatni (ha az előző sulidban tanultad)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!