Debreceni Egyetemen van japán szak?
Figyelt kérdés
A neten nincs fent keleti nyelvek szakirány, pedig állítólag van Debrecenben a BTK-n!2009. dec. 28. 13:57
11/12 anonim válasza:
szerinted magyorországon lehet japánul tanulni ébresztő itt angolul se lehet normálisan megtanulni
12/12 anonim válasza:
Hogy ne lehetne? Azert, mert van, aki nem veszi a faradtsagot, es a tanarokra, meg a rendszerre fogja...
Amugy en is ugyan azt tudom mondani, mint az elozoek. DE-n nincs konkret japan szak, csak kurzus.
Engem allamira vettek fel a Karolira (az ELTEre ne menj, ha jot akarsz, persze nagyon jol cseng a neve, de a japan szakrol jot meg nem hallottam), es nagyon boki a csorom, hogy mig nekem 440-50 koruli pont kellett ahhoz, hogy felvegyenek, iden 23 allamist es 37 fizetost vettek fel, utobbiakat 380 ponttal... mert megengedhetik maguknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!