Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Jól fizető szakma vagy tecniku...

Jól fizető szakma vagy tecnikus vagy akármi Éretségi után, képzés tudtok ilyeneket?

Figyelt kérdés
amiből el tudom egyedül tartani magam albérletben gondok nélkül, nem túl megerőltető, lehetőleg nem sok fizikai munkával jár .

2014. máj. 12. 16:50
 1/4 A kérdező kommentje:
élelmiszer technikus az jo?
2014. máj. 12. 17:09
 2/4 A kérdező kommentje:

bárki írhat nem pontozok le senki épp ellenkezőleg minden válaszoló +t kap

csak írjatok ti hogyan döntöttetek anno?

2014. máj. 12. 18:21
 3/4 A kérdező kommentje:

bárki írhat nem pontozok le senki épp ellenkezőleg minden válaszoló +t kap

csak írjatok ti hogyan döntöttetek anno? megbántátok? tapasztalat? első munkahely ?

2014. máj. 12. 18:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Érettségi után környezetvédelmi és vízgazdálkodási technikust végeztem 2 éve volt... én személy szerint nem mentem fele semmire, pedig az összes szóba jöhető céghez pályáztam és jelentkeztem. Szóval most úgy érzem kidobott 2 év volt az életemből.

26an vizsgáztunk, abból 14-15 ről tudom, hogy dolgozik, és csak 3 van a szakmában, nettó 100e körül ha keresnek.

2014. máj. 12. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!