Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Csak én nekem sincs fogalmam...

Csak én nekem sincs fogalmam se mit csinálok érettségi után?

Figyelt kérdés
Januárban kaptam észbe hogy kéne valamit csinálni, de már késő volt, érettségit elbasztam, beadtam valami random helyre a jelentkezést de nagyon elment attól is a kedvem.. ti hogy álltok?
2014. máj. 9. 17:09
 1/1 anonim ***** válasza:
Mintha magamat olvasnám.:O Én is későn kaptam észbe,és az érettségin(főleg történelmen)hatalmas hülyeségeket is írtam,és sok mindent elrontottam,matekból is félek,hogy megbukom.Én is random helyre adtam be,mert nem tudtam mit csináljak,mert ahová szívesebben mennék,oda meg tényleg kevés vagyok minden téren.Most kétségek között őrlődöm.Az érettségi hogyhogy nem sikerült neked?(még szóbeli is lesz)
2014. máj. 9. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!