PTE-ÁOK-n mik a feltételei annak, hogy valaki az Anatómiai Intézetnél lehessen PhD hallgató miután megszerezte a diplomát?
Azt tudom, hogy nemhogy egyetemnként, de intézetenként is eltér ennek a feltétele. Mivel még csak másodéves vagyok, nincs pofám ezt így megkérdezni senkitől ("taknyos másodévesként"), mert még van 4 évem, ha egyáltalán végig tudom csinálni, de ez érdekelne és örülnék egy kompetens válasznak. Nyilván minél jobb eredmények, de ez alatt mit kell érteni? Hányas szigorlati jegy? 4-es is jó vagy csak az 5-ös? Vagy ha a szigorlatom esetleg nem lesz olyan jó, de teszek a diploma megszerzése után valamiféle felvételi vizsgát, akkor tanulhatok ott? Gondolom a TDK-zás nem hátrány.. De mika PONTOS feltételek?
Köszönöm! :)
Kedves kérdező az egyetemed honlapján én simán megtaláltam a választ, nem kell ehhez senkit kérdezgetned, csak el kell olvasni.
Amit én látok nincs intézetek közözz eltérés...az hogy hova melyik intézetbe kerülsz ha felvesznek PHD hallgatónak attól függ hogy milyen témában kutatsz már most normál egyetemi képzés alatt. pl. ha anat témából TDK..egy-két cikk sem ártana..és persze szakdolgozat is anat témájú legyen...akkor biztos oda kerülsz amennyiben felvesznek a pontszámok alapján..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!