Kéttannyelvű suliba járok ettől még lehetk orvos?
Miért is ne végezz el egy orvosi egyetemet. :D
Én idén kezdtem az orvosin, én is kéttan nyelvűbe jártam. Nem bántam meg. Csak kapcsolj rá a bioszra-fizikára-kémiára. (pl: fakultáció)
Sok sikert!
Miért ne lehetnél? Nincs olyan kikötés a felsőoktatásról szóló törvénycikkekben, hogy ne lehetne orvos, aki kéttannyelvű iskolába járt.
Egyébként pedig ha komolyan veszed a felkészülést, akkor tagozatos oktatás nélkül is meg lehet tanulni annyi biológiát, kémiát és fizikát, hogy ne bukj ki rögtön az első vizsgaidőszakodban.
Bizony ám, hogy lehetsz! Főleg, ha latin a másik nyelv.
Nem az a lényeg, hanem az agyad kapacitása. Szakmunkás képző után is lehetsz orvos, csak sokkal hosszabb idő, és több pénz, néhány millióba kerülhet. Családi 1 főre jutó 90-100 ezer Ft-ból nem kivitelezhető. Gazdag családból megy az orvos képzés. Talán majd jön egy másik képzési mechanizmus más oktatás politika, ahol nem a pénz, hanem az ÉSZ lesz a döntő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!