Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mi legyek, ha "nagy leszek"?...

Mi legyek, ha "nagy leszek"? (azonkívül, hogy felnőtt)

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ez már a 10000. ilyen kérdés, de nem találtam számomra kielégítő választ!

Humán beállítottságú vagyok, de a kémiával, meg a föcivel is jóban vagyok, a többi reál tantárgygyal nem nagyon.

Nyelvekből elég jó vagyok, németet és angolt tanulok.

Az emberekkel általában türelmesen tudok bánni, ami ugye sok szakmában előnyös.

Gondolkodtam már az antropológián, szociológián, andragógián, pszichológián, újságíráson, és esetleg tanárságon.

Ha tudnátok nekem való szakmát, akkor légyszi írjatok.

Ja, és amiket felsoroltam, azokkal mennyire lehet elhelyezkedni, melyik egyetemeken lehet tanulni???

Elég nehéz, mert manapság a reálosoké a világ.....

Előre is köszi!!!:)

2009. dec. 26. 19:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Én légikísérő lennék a helyedben. Ha jóban vagy a nyelvekkel, kedves vagy, akkor biztos élveznéd, ráadásul sokat utaznál is.
2009. dec. 26. 19:51
 2/8 anonim ***** válasza:

jo vagy a nyelvekben, es turelmes vagy az emberekhez: tolmacs, idegenvezeto, nemzetkozi kapcsolattarto

ha megis megunnad az embereket: szakfordito is lehetnel.

ELTE, SZTE,- anglisztika, germanisztika( vagy ami kozeledben van, ezt igy lakhely nelkul nehez)

En is csak most allok felveteli elott, de az egyetemi nyiltnapokat erdemes megnezned.

Sok sikert

jah, es a felvi.hu-t nezegesd(:

2009. dec. 26. 21:51
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi!!!

A légikísérő, és a nemzetközi kapcsolattartó.

Ez a kettő nem rossz ötlet.

De azért várok még ötleteket.:)

2009. dec. 26. 22:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Hová jársz iskolába? ez fontos!
2009. dec. 27. 11:32
 5/8 Dávid ***** válasza:

Szia! Ilyen "büfészakokon" ne nagyon gondolkodj, csak 5éved rámegy és használhatatlan diplomát kapsz.

Az előttem szólók egész jókat mondtak.

Ha mégis kémiai iránybe mennél:

A legjobb reál tárgy a kémia, ha ezt tudod, akkor számos lehetőséged van.

Lehetsz gyógyszerész, élelmiszermérnök, ezek jó állások, biztos meló, jó fizetés. Lehetsz egészségügyi dolgozó is, bár ez elég speciális.

Mindkét szülőm újságíró, nem biztos, h kapsz állást, de a fizetés amúgy nem rossz.

Pszichológia nem rossz, de még Mo-n nincs akkora igény, majd 10év múlva!

A kémia-földrajzosoknak találták ki a környezetmérnöki szakot,álami hivatali meló+terepmunka (víz-talajvizsgálat,szennyeződések).

Ha mégis bölcsészdolgot választasz,akkor legyen angol felsőd, mert végszükség esetén jól jöhet:)

2010. jan. 4. 00:35
 6/8 anonim válasza:
Szerintem nevezz be a világ 2 legjobb orosz counter strike csapatához(feltéve ha jóvagy benne,fiu vagy és értesz a gépekhez) én bajnokságokon veszek részt és havi félmilliót fizetnek ha nyer a csapatunk pár meccset.csak az a baj hogy 1.6 alatt vannak a bajnokságok ami nem ojan jó:S
2011. jan. 10. 16:06
 7/8 anonim válasza:
jaja:D előzőnél a pont:)
2011. jan. 10. 16:06
 8/8 anonim válasza:
szerintem is 16:06-os jól mondja.
2011. jan. 10. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!