Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Dyscalculiával milyen szakon...

Dyscalculiával milyen szakon lehet egyetemen/főiskolán továbbtanulni?

Figyelt kérdés

Olyan szakok érdekelnének, amiket megéri tanulni, vagyis el lehet vele helyezkedni, és még keresni is lehet vele. Szóval a tanár szakok, ált. bölcsészet meg ilyesmi kizárva.

A ZSKF-en hallottam felmentésről is a statisztika alól. Ez hogy működik? Milyen papírok kellenek hozzá, milyen szakokon és főiskolákon van erre lehetőség? Sorstársak, segítsetek légyszives tanácstalan vagyok :( Előre is köszi a válaszokat.

2009. dec. 26. 12:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Az biztos, hogy jelentkezésnél kapsz 50 többletpontot a dyscalculiára. Amivel tuti jól kereshetnél az szerintem a jog. És annál talán nem is számítanak annyira a számolási képességek.
2009. dec. 26. 17:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm a választ, utánanéztem, valóban nincs matekos tantárgy. Csak elég nehéz lehet bekerülni. De megpróbálom :)
2009. dec. 27. 10:44
 3/4 anonim válasza:
47%

sziasztok!tudtok nekem segíteni?

1hete nem jött meg és pont 1hete voltam a párommal.eszek észrevétlenűl de semmit se veszek észre hogy terhes lennék,nem vagyok beteg se.de ingerült vagyok.a cigit se szívom mert nemkívánom.de eszek nagyon sokat.a hasam szúrt be ma.léccike segítsetek.

2010. márc. 25. 20:48
 4/4 anonim válasza:
Az előző válaszolótól kérdezném, hogy ez , hogy kapcsolódik a főiskolához ??? :S:DDD
2010. máj. 21. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!