Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szociológiai diplomával...

Szociológiai diplomával mennyire nehéz külföldön elhelyezkedni?

Figyelt kérdés
2014. máj. 3. 09:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Nagyon.
2014. máj. 3. 10:06
 2/6 A kérdező kommentje:
És itthon?
2014. máj. 3. 10:20
 3/6 anonim ***** válasza:
is
2014. máj. 3. 10:23
 4/6 anonim ***** válasza:

itt teljesen halott a dolog, alig van szükség szociológusokra. sajnos én ezt tapasztaltam, én is elvégeztem a szakot,mert nagyon érdekesnek tűnt, de dolgozni nyilván nem terveztem soha vele (amúgy közgazdász vagyok).

külföldön valamivel jobbak lehetnek a kilátások, de mivel főként a magyar társadalomra épült az itthoni oktatás, így nem hiszem,hogy hasznosítható lenne külföldön.

de ha érdekel végezd el, érdekeltségi szinten mindenképpen érdemes, de mellé szerezz vm normális szakmát is

2014. máj. 3. 11:51
 5/6 anonim ***** válasza:
igen, mellette jó még valami, de arra is rá kell érezni: nem elhelyezkedni, hanem saját kutatásokat, tanulmányokat, feltárásokat készíteni, melyekhez a pályázatok útján kell szerezni pénzt. Nehéz, rögös út, de nagyon érdekes tud lenni.
2014. máj. 3. 12:23
 6/6 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a válaszokat!
2014. máj. 3. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!