Valaki leírná nekem pontosan, hogy felvételinél mit is befolyásol az, ha elsőnek jelölök valamit?
Na jó. Linkelem mire gondolok:
kommunikáció és médiatudomány (ANK) 2012/Á.
Én úgy tudom, hogy ide 45 a keretszám. Bár nem tudom, 2012-ben mennyi volt, de most biztos 45. De akkor hogy maradhatott a ponthatár 240, ha 74-et vettek föl? (vagy hetven valamennyit) Emelkednie kellett volna nem?
De van egy másik is, amit nem értek:
kommunikáció és médiatudomány (ANA) 2013/Á.
Hogyhogy 0 embert vettek föl? Ennyien nem érték el a pontot?
kommunikáció és médiatudomány (ANK) 2012/Á.
"Én úgy tudom, hogy ide 45 a keretszám." Azok alapján amit a felviben látsz biztos lehetsz benne hogy nem 45 volt a keretszám, ezért vettek fel 74 embert. Pont azért maradt alacsony a ponthatár mert nagy volt a keretszám.
"De van egy másik is, amit nem értek:kommunikáció és médiatudomány (ANA) 2013/Á. Hogyhogy 0 embert vettek föl? Ennyien nem érték el a pontot?"
Utóbbi már ás tészta. Ugyanis a 2013-as eljárásban vezették be ezen a szakon azt hogy az állam előre meghúzta a ponthatárt még 2013 februárban 455 ponton, aki ezt nem érte el azt államira nem vették fel ezért 0 a felvettek száma, de csak államira ha megnézed fizetősre felvettek 40 embert szintén 240 pontos ponthatárral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!