Milyen diplomát érdemes letenni, ha külföldre szeretnék menni utána?
Akkor halassz egy évet és legyél pénztáros a TESCO-ban.. Nem vicc..
Inkább azt csináld ami érdekel :) Hátha bejön!
Abban vagy tévedésben hogy az újságírók kom.média szakon végzett emberek..dehogy..nézzél szét és rájössz, hogy valamely szakterület jeles képviselői.
Neves szakemberek meg egy kom.média szakon tanultak írni..
Lehetsz újságíró erről nem beszélnélek le egy cseppet sem, de előtte legyen normális végzettséged, szaktudásod valamiben.
Előttem válaszadónak.. nem 1 év TESCO pénztáros állásra van esélye, nem úgy működik hogy eltelik az 1 év akkor biztosan sikerül másik munkahely..tévedésben vagy....Ne azt tegye amihez kedve van első látszatra mert a látszat iszonyat csalóka..
15-ös megpróbáltam
De (némi élettapasztalattal a hátam mögött..már nem vagyok fiatal) attól értelmetlenebb dolog nincs mint hogy érettségi után kihagy egy évet valaki, és lélekölő munkával megpróbál pénz keresni mert meditálni kell a jövőről..vagy nem is értem igazán miért írtad.
Mi lesz más egy év múlva? Munkaerőpiac nem fog változni. a kérdező meg semerre nem halad az életben.
Kommunikáció és médiaszak :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD pffff :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Én olyan szakra járok, amit szégyellek, de legalább lesz munkám! Muhaha -> álom vagy valóság, mindenkinek joga van elbaszni az életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!