Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Most fogok felvételizni és...

Most fogok felvételizni és szeretnék óvónő lenni. Tudom, hogy van alkalmassági vizsga és azt is tudom milyen részekből áll. De az ének résznél nagy baj ha nincs az embernek jó hangja?

Figyelt kérdés
2009. dec. 25. 16:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én felvételiztem oda tavaly, tapasztalatom szerint sokakat felvettek akiknek nem volt jó,de azért kell egy bizonyos hang,hiszen gondolj bele, a kisgyerekeknek ha énekelsz, tőled fogják hallani először,ahhoz igazítják majd az ő hangjukat. Engem is felvettek volna(ja ez nem jó példa, mert én operaének-tanárhoz járok xD) de aztán meggondoltam magam. Szolfézs, ritmusgyakorlatok is lesznek. Nem nagy cucc amúgy. A beszédedet meg nagyon meg fogják nézni, hogy nem selypítesz, jók e a hangzóid. 99%ban találtak hibát. A TÓFKra akarsz jelentkezni?
2009. dec. 25. 16:17
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Barátnőmet is fölvették, most másodéves. Még kottát se tud olvasni.
2009. dec. 25. 16:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Bár én tanítóképzőt végeztem de a felvételi ugyanaz. Énekelni kellett 3 népdalt meg a zongora hangjaira lalala skálázni! Amúgy a beszéd alkalmasságin szórták csak a népet!
2009. dec. 25. 17:04
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen,a TÓFK-ra akarok menni.Legalábbis jó lenne:)
2009. dec. 26. 14:00
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is a TÓFK-ra szeretnék menni!

Mész február 4-én előalkalmassági vizsgára?

Én a tesi résztől félek :-)

Állítólag kell tudni kézenállni,és azt én nem tudok :-D

18/L

2010. jan. 18. 16:38
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Kézenállásban segít két nagyobb tanuló.
2010. jan. 18. 20:25
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Az jó :-)

És kb. milyen feladatokra lehet még számítani a tesi részen?

2010. jan. 18. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!