Van itt valaki aki a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karán, azon belül is rendészeti igazgatási-migrációs szakirányon tanul?
Figyelt kérdés
Lenne pár kérdésem...Bp-től messzire élek, anyagi körülményeim sajnos nem a legjobbak. Érdekelne, hogy mennyi ezen a szakirányon az ösztöndíj?
Tudom, hogy alá kell írni a BÁH-nál, de van lehetőség a rendőrségen belül elhelyezkedni vele?
Köszönöm a válaszokat! :)
2014. ápr. 26. 17:37
1/2 anonim válasza:
A rendőrségen való elhelyezkedés engem is érdekelne, de sajnos én sem tudok erről bővebben :/
2/2 anonim válasza:
A másik kérdésedhez már odairtam szerintem azt is te tetted fel de azért ide is jön:
Közrendvédelmi szerveknél. Tehát Közterületfelügyelet, Polgárőrség, De lehetséges a rendőrség is. Tőlük függ hova osztanak be.
A civil diplomás részre nemtudok választ adni, de szerintem nem sokat vesznek fel mert ha valamire szükségük van: (szerelő, épitész, orvos) akkor azt hívják akivel szerződésük van. De mondom ez nem biztos csak én igy emlékszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!