Ha van már szakmám, akkor nekem már nem ingyenes?
Figyelt kérdés
Munkanélkülin keresztül lehet letenni szakmákat, ahol az utazási költséget is térítik és kapnak támogatást, mivel nekem van egy szakmám, igy én is kapok támogatást és ingyenes az oktatás?2014. ápr. 24. 19:12
1/2 anonim válasza:
Elvileg az első szakma megszerzése ingyenes. De ha regisztrált munkanélküli vagy és nem tudsz elhelyezkedni, kaphatsz támogatást. A feltételeket a helyi munkaügyi központban tudhatod meg.
2/2 anonim válasza:
Min.3hónapja munkanélkülinek kell lenned,utána jelentkezhetsz tanfolyamra.Ha van már OKJ-s szakmád,akkor is jelentkezhetsz.Munkaügyi központban mondták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!