Neked milyen az álom iskolád?
Figyelt kérdés
Az a feladatunk, hogy írjunk fogalmazást álmaink iskolájáról, és nekem nincs ötletem. Illetve kíváncsi vagyok arra, hogy kinek milyen ötlete van. ;) Köszi a válaszokat, előre is.2014. ápr. 24. 15:50
1/4 anonim válasza:
Nekem olyan hogy nem kell utazgatnom de ez mellékes jófej osztálytársaim vannak mindenki mindenkivel kijön nem közösitjük ki egy mást ha valaki hülyeséget csinál akkor is megmentjük egymást nem mártjuk be :-) az ofőm jó fej legyen ő is velünk legyen és ne irogason össze- vissza intőt nekem ilyen egy álom suli :D
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :)
2014. ápr. 28. 14:54
4/4 A kérdező kommentje:
Mekis kaja a menzán, közel a pályaudvarhoz, de KB azt amit te.
2014. máj. 9. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!