Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Debreceni vagy Szegedi orvosi?

Mrs.Tűzvolte kérdése:

Debreceni vagy Szegedi orvosi?

Figyelt kérdés
Sok mindent hallottam és nem tudok dönteni melyik a jobb altalános orvosi? Valaki azt mondja debrecen orvosi jobb szeged fogorvosi más szeront szeged a legjobb egyetem orvosi szak és város szempontjából is érdekelne melyik a jobb, a Legjobb

2014. ápr. 23. 16:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy sok olyan ember van, aki mindkettőt próbálta, így objektív választ szinte biztos, hogy nem fogsz kapni.

Véleményem szerint mindegyik orvosi hasonló színvonalú, biztos van, ami Debrecenben jobb, valami meg Szegeden.

Pl. Szeged elég híres a patológia és kórélettan oktatásról, míg Debrecenben a sejtbiosz és a szemészet kemény. Hogy tényleg így van-e, nem tudom.

Én Szegedre járok, nagyon szeretem. Nem mondom, hogy nem lehetne min javítani, de azért jó.

2014. ápr. 23. 17:26
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább lakóhely alapján dönts, azt érdemes elsőnek jelölni, amelyik legközelebb van, hazautazáskor nagyon nem mindegy. Az oktaás színvonala úgyis mindenhol ugyanolyan jó, az egyes tárgyak között lehetnek különbségek, de ezek hosszú távon kiegyenlítik egymást. Mindkét város szép, egyikben sem lehet rossz az élet. Amúgy Pécs vagy Budapest miért nem jön szóba?
2014. ápr. 23. 20:53
 3/13 anonim ***** válasza:
68%

Én Szegedet preferálom :)

Amúgy SOTE-s vagyok, szóval hallgatóként nincs tapasztalatom.

2014. ápr. 23. 21:21
 4/13 A kérdező kommentje:

kérdeztem hogy varosilag esetleg melyik.jobb, jelenleg Pest van az első helyen csak nagyon gondolkodom vidékin és nem tudtm dönteni

, pécsre meg annyira nem akarok menni.köszönöm az eddigi válaszokat

2014. ápr. 23. 23:42
 5/13 A kérdező kommentje:
Bjajj lemaradt az eleje szóval györi vagyk így mindegyik elég messze van
2014. ápr. 23. 23:43
 6/13 A kérdező kommentje:
Örömmel várok debrecen vs szeged mint város véleményekett :-)
2014. ápr. 23. 23:44
 7/13 anonim ***** válasza:
Városilag: Debrecen borzalmas
2014. jún. 1. 23:05
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Itt leírtam a részletes véleményem Szegedről:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magyar..

5. válasz

2014. jún. 1. 23:23
 9/13 reptoid ***** válasza:
100%

Debreceni sejtbiosz :D igazából ha 100%-ra írod, akkor is ugyanez van :D

[link]

2014. jún. 2. 01:21
 10/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, már egy ideje nagyon gondolkodom hogy megcserélem a sorrendet, bár még van időm júli elejéig, de szerintem lesz csere :)
2014. jún. 2. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!