Képzőművészetiseknek és azoknak, akik imádnak rajzolni! Ti mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
Most sportgimnáziumba járok, de nagyon szeretek rajzolni, és igazából a visszajelzések nagyon bíztatóak tanártól, családtól és barátoktól is... Viszont egyetemi szint előtt nem kellene valamilyen tanfolyamot, vagy szakképzőt elvégeznem? Így nem nem hiszem, hogy felvennének egy komolyabb helyre... Milyen intézményeket, sulikat ajánlotok Budapesten?2009. dec. 22. 22:09
1/3 anonim válasza:
Tudom ajánlani neked a Boráros téren levő Mekit, oda pl. mehetsz hamburgert sütni.
2/3 A kérdező kommentje:
kösz, ez derék válasz volt, igazán segítőkész vagy... esetleg ott dolgozol? rendelhetnék egy hamburgert? ..... :S
2009. dec. 23. 11:44
3/3 anonim válasza:
Elmehetsz rajzsulikba, ahol felkészítenek a felvételire. Pesten ilyen suli sok van, pl. Corvin rajziskola, Óbuda, bár ezek nem olcsóak. Elmehetsz még érettségi után egy okj-s művészeti suliba, ahol elég jó a rajzoktatás, nézz utána neten, szerintem Pest tele van ilyenekkel is. Én pl. a Modell Divatiskolába jártam, de ezt inkább nem ajánlom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!