Ilyen jellegű munka / szak?
Helló! Tudnátok nekem segíteni?
Szóval az eredeti tervet állatorvosként képzeltem el, viszont a képességeim hiányában és a lustaságommal számolva ez jelenleg, és a jövőbe tekintve is, nehezen valósítható meg. Esetleg tudnátok valamit javasolni, ami ennél kissé úgymond ''könnyebb és lazább''? Továbbá az is elég fontos lenne, hogy emlősökkel foglalkozzak / törődjek. Hozzá kell tennem, hogy a fizetés tényleg nem izgat mindaddig, amíg legalább a minimálbért megkapnám. ( Persze feltéve, ha tényleg létezik legalább egy ilyen munka, ami hivatalosan is szerepel a nyilvántartásban )
Köszönöm mindenkinek!
Igen, köszönöm, szerintem még az OKJ lenne a legideálisabb! ( Viszont ezeket nem igazán értem, bocsánat: Ahogy láttam, a képzési idő kevesebb, mint a főiskola / egyetem. Én ilyenről még sohasem hallottam, bevallom őszintén. Ez amolyan köztes képzés a gimnázium / szakközépiskola és a főiskola / egyetem közt? )
Esetleg tudsz mondani ilyen témában pár példát? Szerintem már jó sok mindent kilőttünk, szóval szerintem már nincs olyan sok szak hátra. ( zöld kéz, természetesen, mint mindig, most is jutott )
Az okj szakmát ad, valójában egy szakmunkásképzőben szerzett tudásanyagnak felel meg, csak ez be van sűrítve 2 évbe (4 helyett). Igazából én se nézelődtem még ilyen képzések között. Ezt találtam a neten:
Egyik ismerősöm állattenyésztési tanfolyamon van, nagyon szereti. Sok gyakorlatuk van állatorvosi rendelőben. Viszont, ha érdekel a téma, akkor érdemes több okj-t is szerezni. Nem hosszú, és könnyebben kaphatsz állást, ha az adott témában több irányú szakképzéssel rendelkezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!