Mi a véleményetek az Athéné Idegenforgalmi, Informatikai és üzletemberképző Szakközépiskoláról?
ajjaj
azért köszönöm
értem, ezt sajnálattal hallom
köszönöm szépen a segítséget, és sok sikert kívánok a továbbiakhoz
Én is jártam oda, bár én lakberre. A művtörin össze voltunk vonva a grafikus osztályokkal, szóval magáról a szakról nem tudok mit írni, de nekünk a lakberendező kész katasztrófa volt, ott is hagytam fél év után! nem tanítottak semmit, a tanár elfelejtett (!) bejönni órára, de közben megvetettek velünk 5-6 ezer ft-os tustollakat és egyebeket, azért hogy EGYSZER SEM használjuk.. szóval ja.. az athénéról nekem az a személyes véleményem, hogy jól felszerelt, szép, patináns kis iskola, de az oktatás minősége szar.
de lehet, hogy a grafikus képzésük jobb, nem tudom. mindenesetre sok sikert!
Egyetértek az előttem szólóval. Szép, jól felszerelt suli, de az oktatás minősége a béka poppolója alatt van. Nagyon megbántam, hogy oda jelentkeztem, fél év után ott is hagytam.
A tanároknak fogalmuk sincs, hogy miből lesz majd a záróvizsga, egyáltalán nem azt tanultuk, ami a vizsgán lesz (később egy másik suli honlapján megtaláltam a követelményeket). Én nagyot csalódtam, de lehet, hogy vannak szakok, amik jobban mennek, az enyém tavaly indult először...
köszi nektek
végül máshova mentem villszerre, de ahogy nézem az összes támogatott OKJs iskola ugyanolyan ótvar
hát ez Mo. nem vártam mást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!