Ha megbukok egy nem érettségizős tantárgyból attól még bekerülhetek egyetemre?
Figyelt kérdés
Ha megbuktam egy olyan tantárgyból, amiből nem érettségizek(de a pótvizsgát biztos megcsinálom!), attól még felvehetnek az egyetemre és mehetek szeptembertől, ha teljesítem a pótvizsgát?2014. ápr. 14. 15:34
11/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Valóban, igazatok van. Megcsinálom ezt az évet, még szeptember előtt, de buktam az egészet... Felhívtam az Oktatási Hivatalt is a biztonság kedvéért :) Szerintem nincs már ilyen, hogy különeljárás, stb. Sztem csak ritka esetekben, vagy max. nagyon régen volt ilyen, most már nem. Természetesen egyet értek, hisz mások 4-5össel is nehezen boldogulnak. Becsülöm is őket. Csak ugye az is fontos, hogy ki-mennyire tud otthon nyugodtan tanulni.. Függ a körülményektől is. (De persze nem fogok mindent erre rá.) Aki azt írta, hogy "milyen tanár az, aki..?" jót nevettem, köszönöm :DDDDD Valamilyen szinten jogos, de magántanuló vagyok, évzáró vizsgám volt, és erre a tantárgyra aztán nem maradt időm készülni :/ Amúgy be voltam zsongva, amikor a kérdést kiírtam, valóban nem helyes nyelvtanilag, nocsak milyen szemfüles valaki :D :P
2014. ápr. 18. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!