Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Az ELTE biológus szakáról...

Az ELTE biológus szakáról kérnék információkat. Segítesz?

Figyelt kérdés

Potenciális érettségiző vagyok, és szeretném megtudni, milyen tárgyakra kell még ráhajtani -és milyen mélységben-, hogy jövőre könnyebb legyen. Igazán a kémiától félek, mert nem érettségizem belőle, de tudom, hogy az lesz, és nem szeretném hogy jövőre ott mossanak fel a padlóról:S:)Szóval a legkisebb segítség is jól jönne, s ha példákat is küldenétek, nagyon megköszönném:D

Jövőre meghálálom:P

2009. dec. 20. 15:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Igazából úgyis úgy indítanak elsőben, hogy felejts el mindent amit a gimiben tanítottak, mert hülyeség :S Előre sztem nem lehet rá tanulni, elsőben nem lesz könnyű, mert mindig az első 3 évben szivatnak, és úgyis a saját jegyzetüket kérik a tanárok...
2009. dec. 20. 15:31
 2/3 A kérdező kommentje:
hmm... nem jó hír. Ettől függetlenül tudsz javasolni olyan jegyzetet, amit interneten megtalálhatok? Nagyon érdekel és hajlandó vagyok képezni magam az ügy érdekében:)
2009. dec. 21. 13:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Jegyzeteket nem a netről szerezzük, hanem egyetemi fénymásolóba vannak leadva, illetve egymásról másoljuk. Mostanában már tilos másolni őket, így néha ki kell vinni a városba, mert a suliba nem hajlandóak :) Sztem fölösleges előre bújni ezeket, az 5 évre úgysem lehet előre felkészülni, a vizsgák meg teljesen tanár függőek, kinek mi, hogy, milyen stílusban kell. Ráérsz vele akkor foglalkozni hidd el.
2009. dec. 22. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!