Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen véleménnyel vagytok a...

Virágh Attila kérdése:

Milyen véleménnyel vagytok a Drégelyvár Szakiskoláról?

Figyelt kérdés
érdemes jelentkezni okj-s járműfényezőnek hozzájuk?

#továbbtanulás #OKJ #Drégelyvár Szakiskola
2014. ápr. 9. 20:07
 1/8 anonim ***** válasza:
én semmi jót nem hallottam, sokat kell fizetni és semmit nem tanítanak.
2014. ápr. 10. 07:23
 2/8 Zsuzs86 válasza:

Hello!

Nekem személyes tapasztalatom nincs járműfényezéső okj-ról, mert én ott fodrász képzésre jártam. Az jó volt, szerettem. A tanárok is jófejek voltak meg szakmai helyet is intéztek, éppen azt töltöm. :)

2014. jún. 17. 15:40
 3/8 anonim válasza:
Senki ne menjen oda!!! Jártam oda 1évet,ki is íratkoztam,mert tényleg nem voltak megtartva az órák és úgy zártak le minket,hogy a tanárok beírkáltak jegyeket. Lehetőséged se volt,hogy készülj,a bizonyítvány borzalmas volt csak kettesek voltak benne. Az osztályfőnökünk semmivel se foglalkozott a bizonyítványosztást se mondta meg mikor lesz hiába kérdeztük tőle nem válaszolt. Elegem lett belőle és bementem a suliba,hogy adják oda a bizit,és persze elküldtek és 4nap múlva adták oda. Basszus kb könyörögnöm kell a bizonyítványomért...tankönyveket se adtak pedig kifizettük. tanárok sose járnak be,de azért ránk fogják,hogy mi nem megyünk be...röviden ennyit a suliról :D nagyon rossz gyakorlati helyre közvetítettek ki,fodrásznak tanulok és nem engedték,hogy emberhez nyúljunk....a főnököm folyamatosan hazudgált és az ösztöndíjunkat ellopta és ezenfelül még kért pénzt..szóval nagyon rossz ez a suli!!!! többet sztem nem kell mesélnem! mindenki kerülje el messziről!
2014. jún. 19. 17:58
 4/8 A kérdező kommentje:

elég tragikusan hangzik

sajnálom hogy így jártál velük...részemről és el is felejtettem őket

2014. jún. 19. 19:42
 5/8 anonim válasza:
ne menj oda!!!!! lehuztak 400 ezere szerzodeskotesnel es nem is indul el a tanfolyam!!!!! Es ezt mar tudtak amikor megkotottek a szerzodest es elfogadtak a penzt!!!!!!!!!! Azt mondtak futhatok a penzem utan mert csodbe van az egesz iskola a tanarokat se fizetik!!!!!!!!
2014. júl. 21. 01:43
 6/8 anonim válasza:
nekem egy ismerősöm ment oda félévkor suliváltás címszóval, és bánja mint a kutya! január végén ment oda, ÉS MÉG MINDIG NINCS DIÁKJA! könyveket sem kapott, volt, hogy 8ra ment, aztán 8.30kor hazaküldték őket, hogy minden óra elmarad, stb. meg a neten is csupa rosszat olvasni a suliról..
2014. aug. 2. 17:23
 7/8 anonim ***** válasza:

Én fitness-wellness instruktorira járok, ami nagyon jó képzés, viszont hétfőnként ugye 10re kell menni, és csak 1db órát tartanak meg, a többi elmarad, pedig lenne még 5 óránk ezenkívül.

Egészségügy alapismereteket, és a gyakorlataikat még el se kezdték, a terheléstan, és a funkcionális anatómia sincs még elkezdve. Vannak ott olyan diákok, akik azt se tudják miről beszél a tanár.

Sztem nagyon lassan haladunk az anyaggal. De amúgy a többi tantárgy sztem jó :) az a lényeg, h külön kell utána tanulni.

2014. szept. 28. 09:13
 8/8 A kérdező kommentje:

köszi

más iskolát és tanfolyamatot választottam de szerintem mindenhol gáz minden iskola

2014. szept. 28. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!