Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szeretnék jogot tanulni! Hogy...

Szeretnék jogot tanulni! Hogy kezdjek hozzá?

Figyelt kérdés
Kismama vagyok,26 éves,érettségim 4 éve szereztem azóta dolgozom.Mik a lehetőségeim?csak alapszinten...
2009. dec. 20. 12:02
 1/8 anonim ***** válasza:
jogot nem lehet alapszinten tanulni.vagy jelentkezek egy jogi egyetemre,ha nem szeretnél diplomát akkor pedig egy felsőfokú szakképzést adó jogi assziszitensi képzésre
2009. dec. 20. 12:10
 2/8 anonim ***** válasza:
előző vagyok.bocsánat...jelentkezel...én már jelentkeztem, fel is vettek :)
2009. dec. 20. 12:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Esetleg OKJ-s jogi asszisztens tanfolyamot végezhetnél.Az tényleg nem egy nagy durranás,de belelátást enged a jogi szakmába.
2009. dec. 20. 12:18
 4/8 A kérdező kommentje:

Első válaszolónak:

megkérdezhetem hova jelentkeztél?

2009. dec. 20. 12:21
 5/8 anonim ***** válasza:
sztem is jogi asszisztensnek tanulj
2009. dec. 20. 12:36
 6/8 A kérdező kommentje:

már van egy okj-s képzésen.

Akkor valószínűleg ezt már fizetni fogom...

2009. dec. 20. 12:39
 7/8 anonim ***** válasza:

Alapszinten? Max a jogi asszisztens vagy a felsőfokú képzések közül az igazságügyi ügyinzétő szak, bár erről azt hallottam sok gazdasági jellegű tárgy van.

Vagy jogász szak az egyetemen. Én lassan végzek. Ha van segítséged a baba mellett akkor ideális belevágnod.HA nincs akkor nehezebb mintha csak dolgoznál mellette.

Én végig dolgoztam mellette.

2009. dec. 20. 13:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a joggal csak szívnál. Rengetegen vannak, ezért alig tudsz elhelyezkedni, meg keresni. Másrészt rengeteg olyan szakma van, amiben a jogot tudod hasznosítani. Akár nemzetközi kapcsolatok, igazgatási dolgok. Pl közigazgatási.
2009. dec. 22. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!