Más is elkezdett már parázni, hogy össze fogja-e gyűjteni a megjelölt egyetemhez szükséges pontokat? Akik már egyetemisták, ti is paráztatok érettségi előtt?
Nálam a paragép már kezd beröffentődni... SE-ÁOK a cél, halál nyugodt akkor lennék ha 435-440 pontot összekaparnék. Ami elviekben nem lehetetlen, de félek hogy ami eddig jól ment az is ki fog csúszni a kezeim közül. Meg hogy a két emelten mit húzok, az is elég befolyásoló...
Más is parázik már? :D
Érettségi előtt nem igen paráztam, mert elég jól ment minden, és tudtam hogy jól fogok teljesíteni. Ha úgy állsz hozzá a dolgokhoz, hgoy 435 pont, akkor szerintem neked sem kell tartanod semmitől :D
Nem olyan húzós az érettségi. Tehát ha neked azon múlik minden, és jó tanuló vagy illetve nagyjából kiismered magad a tantárgyak között, akkor nem kell félned tőle :)
Én nem paráztam tavaly. Ahova menni szerettem volna, 465 volt a ponthatár államira, így biztosak voltunk az önköltségesbe. 348 pontom lett, 240 ponttal vettek fel és fizetek. :) Egy srác van nálunk, aki államis a 40-ből.
Egyedül az emelt törin izgultam, de nagyon jól sikerült. Meg középszinten angolból kellett hamarabb mennem, holott előtte 6 órán keresztül franciával foglalkoztam. Na az fárasztó volt. :D
Gyorsan túl leszel, nem lesz olyan nehéz a középszint, inkább a két emeltre gyúrj.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!