Milyen a mechatronikai mérnök szak? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
-Melyik egyetemen érdemes ezt tanulni a BME-n kívül ha nem vesznek fel?
-Matek mellet az informatikára vagy a fizikára kell jobban rágyúrni?
-Mennyire nehéz elvégezni bukás nélkül?
2014. ápr. 2. 21:15
1/1 anonim válasza:
Bár én nem oda járok, van nem is egy ismerős, aki igen, vagy onnan bukott ki. Egyik azt mondta, nagyon nehéz, másik azt, nem vészes, csak nagyon kell tanulni. Infó és fizika is kell, sőt, a matek is. Nem tudom, infóból milyen szinten állsz, de így látatlanba azt mondanám, hogy a fizikára és a matekra készülj (kibukott ismerősök is ezek miatt nem folytatták). Én a Széchenyit ismerem Győrbe, állítólag a tanárok nagyon szivatnak, sok az elvárás, de aki elvégzi, az tényleg ért is majd hozzá. Viszont ez a szivatás nem csak ezen a szakon van meg, meg nem csak ezen az egyetemen - szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!