Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Így lehet normális állásom?

Így lehet normális állásom?

Figyelt kérdés
Fel vagyok mentve matematika alól, de ettől függetlenül úgy meg tudom szerezni az érettségimet, és a diplomámat, hogy ne legyen az, hogy azért nem vesznek fel valahova dolgozni, mert nem matekból van érettségim, hanem másik reál tantárgyból? (Három nyelven beszélek folyékonyan, nyelvi területen szeretnék dolgozni.) Vagy ezért lehet, hogy nem lesz normális munkám és keresetem?

2014. márc. 31. 19:32
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nyilvánvalóan ha olyan helyre mész dolgozni, ahol nem kell a matek, mondjuk tolmácsnak, akkor semmi bajod nem lesz belőle. Főleg ha előtte még szerzel egy diplomát is, akkor már a kutyát nem fogja érdekelni az érettségid.
2014. márc. 31. 22:23
 2/2 anonim válasza:
100%
az érettségi amúgy sem érdekli a kutyát sem, főleg külföldön. viszont annál többre becsülik a nyelvtudást, úgyhogy biztos el bírsz majd helyezkedni a megfelelő helyen.
2014. ápr. 1. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!