Cukrászatot hol lehet tanulni vagy hol a legjobb?
Jövőre fogok érettségizni és még nem találtam ki mit szeretnék csak így körvonalakban! nagyon szeretek sütni és erősen hajlok a cukrászat felé!
Ezért azt szeretném kérdezni hogy hol tanulhatnék cukrászatot? Mit ajánlotok? Hol a legjobb? :)
előre is köszi :)
Légyszi a beszólásoktól kíméljetek! ÉS a vitáktól is kíméljetek ha van vmi privátban oldjátok meg! Köszi :)
Nagyon megfogod utálni miután elkezded tanulni :D én 2 évig vendéglátós suliba jártam. Előtte imádtam főzni, sütni akár ipari mennyiségben is. Aztán kiverték belőlem a főzni akarást és mostmár rá se tudok nézni a tűzhelyre. :D
na de nem ez a téma, lényeg vendéglátós sulit keress. Olyan h legjobb szerintem nem nagyon van ebben a szakmában. Én az egri Szent Lőrincbe jártam ott nagyon jó a cukrász képzés azt tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!