Ha minden szakra azt mondjátok, hogy nem ér semmit, meg esélytelen állást kapni akkor mondjatok olyat ami szerintetek JÓ?!
Figyelt kérdés
Mit lehet tanulni manapság amivel elér akármit is az ember? (most egyéni képességektől,érdeklődési körtől eltekintve)2009. dec. 16. 19:04
1/11 anonim válasza:
Azt fogják mondani, amit ők tanulnak.
2/11 A kérdező kommentje:
De legalább mondják..
2009. dec. 16. 19:34
3/11 anonim válasza:
Jól kell férjhez menni/nősülni, és akkor csinálhatod, amihez kedved van. :)
4/11 anonim válasza:
Természettudományok (főleg fizika, matek, kémia). Abból nagyon kevés ember van.
5/11 anonim válasza:
Gazdasági szakokkal, természettudományi szakokkal... szerintem sok minden ér valamit, de ami a legkevesebbet azok a bölcsész szakok.
6/11 anonim válasza:
Mérnök- és természettudományi szakok (pl. gyógyszerész). (Én nem tanulom egyiket sem ezek közül, mert tök hülye vagyok mindenhez, ami reál és természettudomány).
7/11 anonim válasza:
Ami azt illeti, lehet, hogy jobban jársz egy szakmával, mint egy diplomával.
8/11 anonim válasza:
Most változtatták a felvehető helyeket, a piaci igények szerint.
Mérnök, orvos, nőtt, még a jog eléggé csökkent. Nem csoda, abból van egy raklap. Tanulsz 5 évet, igen keményen, és alig tudsz elhelyezkedni. Pláne most, hogy bejutás is baromi nehéz lesz.
9/11 anonim válasza:
Legyél mesterember, rendes szakkal... Cipész, asztalos, ács, építész.. Mindenki diplomásnak megy, aztán a kétkezi munkát nem csinálja senki.. Tudom, tudom, legtöbb dolgot a gépek csinálják, de kell az ember is... Kell a mesterember.
10/11 Dávid válasza:
Ápoló, orvos, 100%-os elhelyezkedési arány.
Gyógyszerész, élelmiszermérnöki is kiváló (kémiás szakok)
Műszaki mérnöki is magas fizetés, kiemelkedő esélyek.
De ha van egy szakmád és angol nyelvvizsgád, akkor többet keresel vele Nyugaton, mint egy magyar középvezető.
A felsőfokú angol nyelvvizsga szinte mindig megdobja 10-30ezerrel a fizudat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!