Biológia Bsc-ről Orvosi?
Sziasztok!
Nagyon jó lenne ha valaki tudna nekem válaszolni egy számomra igen fontos kérdésre.
Biológia Bsc alapszakról át lehet jelentkezni általános orvosira vagy gyógyszerészetire úgy, hogy ne kelljen újból leérettségiznem? Ha mondjuk nem és közben befejezném a biosz alapot akkor már a biológia alapszakos diplomámmal tudok jelentkezni az orvosira vagy akkor is újra herce-hurca érettségi? :( 25 éves vagyok! Time is tickin' away...
Köszi a válaszokat! Hát most roppantul el vagyok szontyolodva meg kell hogy mondjam :(
Biológusokat tényleg nem veszik olyan emberszámba mint a dokikat? még ha van egy Phd-je pl. most mondok valamit genetikából?
Első válaszoló: Te mit tanulsz? :)
Kedves kérdező a biosz BSC-vel kb. annyit érnél nálunk, hogyha felvettek orvosira, akkor egy-két tárgyat el tudnál abból fogadtatni, de semmi többet. A biológus képzés egészen más jellegű mint az orvosi, és igazából a molekuláris sejtbiológiát, meg a genetikát leszámítva, a ti tudásotok orvosin nem sokat ér, az eltérő jelleg miatt.
Továbbá, ha már elkezdtél egy szakot, akkor jó ha tudod, hogy orvosin 14 támogatott szemeszter van, ha te ebből már másik szakon több mint kettőt elhasználtál, akkor fizetned kell egyetem vége felé szemeszterenként kb. egymilliót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!