Debreceni egyetemen ezt lehet?
Figyelt kérdés
Ha biológia szakra megyek attól felvehetem az oroszt vagy azt csak a bölcsèszeknek lehet tanulni?2014. márc. 18. 06:14
1/3 anonim válasza:
Vannak amiket feltudsz venni, és vannak amiket nem.
Fogalmam nincsen, hogy mitől függ, hogy igen- vagy nem.
Talán a kapacitástól, vagy a tanártól, nem tudom.
Én sok egyéb tárgyat feltudtam venni, több mint 200 idegen kreditet, de voltak egymásra épülők, amiket egyszerűen nem engedte felvenni a rendszer, sőt volt amit nem is láttam, eleve csak szakosok láthatták.
Persze fel nem vettem, de bejárni, bejártam, tehát ha tanulni akarsz, akkor tudsz tanulni, max papír nyomata nem lesz. :(
2/3 anonim válasza:
A tájékoztatókba le szokták írni, hogy az adott szak milyen dolgokkal párosítható. Ha az orosz nem szerepel köztük, akkor max. szabadon választott tárgyakként veheted fel feltéve ha van egyáltalán ilyen.
3/3 anonim válasza:
A lektorátuson kéne megérdeklődni
Milyen szinten tanulnád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!