Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek milyen fősulira/eg...

Szerintetek milyen fősulira/egyemre kellene mennem ha a fotózás és a divat érdekel?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy később egy divatlapnál szeretnék elhelyezkedni mint öltöztető vagy fotós vagy divattervező.
2014. márc. 17. 19:55
 1/3 anonim ***** válasza:
MOME
2014. márc. 18. 11:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Én meg arra gondoltam, hogy modell leszek.
2014. márc. 20. 19:48
 3/3 anonim ***** válasza:

Előző vagyok: azt kihagytam, hogy sajnos szőrös vagyok és ronda. :)

Viccet félretéve, ha tudnád mennyit kell tanulni és mennyi pénzt, időt energiát kell beleölni egy ilyen karrierbe, szinte biztosan meggondolnád magad. Eleve mire arra a szintre fejlődsz, hogy fotós lehess egy divatlapnál, minimum 6-8 évet kell tanulnod és közben aktívan fényképezned, ráadásul értened kell a divathoz is, ez legalább kétféle végzettséget kíván. Addig pedig, mire ezt eléred szabadúszóként kell tevékenykedned, hogy kialakíthass egy portfoliot ami alapján felvehetnek, de ehhez meg felszerelés kell. Jó esetben megúszod 1,5-2M Ft-ból, ha mást nem akarsz fotózni, csak divatfotókat, de ez is egy eléggé eszközigényes terület, szóval ha komolyan gondolod akkor az összeg ennél magasabb lesz.

Ha mindenáron egyetemre szeretnél járni akkor MOME vagy a Kaposvári Egyetem is jó lehet, de én lehet, hogy inkább elvégeznék egy-két témához igazodó OKJ-t és közben erősen tanulnék autodidakta módon, vagy olyantól akitől van mit, mert iskolai keretek között nagyon nehezen fogsz azzá fejlődni ami lenni szeretnél.

2014. márc. 21. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!