9-10 osztály elvégzése, de hogyan? Van korhatár?
Nos. 24 vagyok, és szeretném letenni a 9-10 osztály, majd tanfolyamon szakmát és idegen nyelvet szerezni.
Levelezoin vagy estin ennyi idosen van eselyem?
Ha itt nem teszem fel a kérdésem szakma nélkül maradok, ugyanis a munkanélküli azt mondta menjek fizetôs tanfolyamra mert elmondásuk szerint kicsúsztam a korhatárból.
Köszönöm szépen :)
A tanulmányaimat édesanyám halála miatt hagytam abba 18 évesen, mert az akkor 15 és 11 éves hugaimra felvettem a gyámságot, és dolgozni mentem, hogy ne kerüljenek intézetbe....Most, hogy ôk sínen vannak, kisebbik szakiskolába jár, nagyobbik érettségire-melette dolgozik, szeretném a saját életemet is egyenesbe hozni, fôleg, hogy van munkahelyem és már van egy kislányom is. Egyébként tanulmányi eredményeim alapján (9.osztályt megcsináltam, 10.-et elkezdtem) simán meglenne 1-2 hónapos felkészüléssel, mert szín 5-ös voltam.
Igen, tudom.
Elsô körben a 9-10 osztályt szeretném letenni, majd tanfolyamon szakmát szerezni. A munkanélküli finanszírozza az 1.szakmát, de azon területek melyek érdekelnek, mind 10.évfolyam elvégzése után választhatók. Ezért (és mert közben el kell tartanom a lányom) rövitávon ezt látom megoldásnak, persze késôbb mindenképpen szeretnék érettségit! Mondjuk a 9. osztályimegvan, de a 10 már nincs,...
Amúgy mi a menete ennek? Egyszerûen csak besétálok bármelyik gimibe, hogy szeretnék jelentkezni, vagy hogy mûködik? Szakirányilag keressek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!