Van-e lehetőségem befejezni a főiskolát az alábbi esetben?
3 évet lejártam, tárgyaim 85%-kal kész vagyok. Átkerültem egy másik intézménybe (költözés, munka, családi konfl és persze amiatt is, hogy nem fűlött hozzá a fogam), és az életem sajnos úgy alakult, hogy nem intéztem el az átvételt, így kiestem belőle sajnos.
Vajon az eddigi 98 tárgyamat beszámítják-e, ha folytatni akarom, vagy újra kell kezdenem elölről az egészet? A jelenlegi félévre nem vagyok semmilyen módon bejelentkezve. Költségtérítés, levelező, Bp.
Szia!
Szerintem teljesen pontos felvilágosítást csak az intézmény Tanulmányi osztálya tud adni.
A tárgyaidat valahogy be tudod számíttatni kreditátviteli kérelemmel, de erről is pontosat a T.o. tud mondani. Minden intézményben más és más a munkamenet.
Remélem tudtam segíteni :)!
Ha most újra felvételizel és a megszerzett kreditjeid nem túl régen szerezted, valószínűleg figyelembe veszik
Vagy mikor jártad le azt a három évet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!