Kizáró ok a 2 éves rendészeti szakközépiskolából, a lopás szabálysértése?
Szeretnék a Szegedi Rendészeti szakközépbe is jelentkezni.
-Van esélyem a felvételin ill. nagy hátrány-e ill. kizáró ok-e, egy 5800Ft-- értékben elkövetett lopás, melyet szabálysértésnek minősítenek?
(A Tesco-ban történt az eset, sajnos belekveredtem és a hosszas bírósági eljárások helyett, inkább felválaltam Én is, DE a kárt a helyszínen azonnal megtérítettem...)
A jelentkezési űrlap kitöltésekor, kérdés az is,hogy milyen szbálysétéseim voltak!!!
-Bele írjam ezt vagy nem érdemes(nem jönnek rá, jobb, ha nem tudatom előre...)??
-A űrlapon a szabálysértések közé oda írjam azt is, hogy biciklivel megbüntettek világítás nélkül???
(Ilyen volt egy pár)
-Ezeknek kérdeik az idejüket is, de ezt már magam se tudom.
Hol tudom lekérdezni, ha kell????
Az önéletrajzba bele írjam külön, ezt a lopásos szabálysértést, hogy tanultam belőle és pont ez nyitotta fel a szemem, a rendőri pálya felé?
Ezen kívül szerintem felvenénnek, tesiből már van egy 5-ös érettségim, a többiből most fogok, de az is jó lesz szerintem...
NAGYON FONTOSAK LENNÉNEK SZÁMORA A VÁLASZOK!
KÉREM CSAK AZOK VÁLASZOLJONAK AKIK KONKRÉT INFORMÁCIÓKAT TUDNAK!!!!!!!!!
ELŐRE IS KÖSZÖN SZÉPEN, HOGY VÉGIGOLVASTAD EZT A HOSSZÚ BEÍRÁST, ÉS KÖSZÖNÖM AZT IS, HA VETTED A FÁRADTSÁGOT, HOGY VÁLASZOLJ IS RÁ!!!
HÁLÁSAN KÖSZÖN SZÉPEN A GYORS VÁLASZOKAT!
Nyugottan fogok elaludni:)
Ha Valaki tud még egyébb hozzáfűzni valót, vagy információt vagy valami máshogy van vagy bármit kérem írja be...
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Az utóbbi infok azért kémények... :D
Ha valaki tud még valamit kérem segítsen és írja be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!