Ha emelt fizika, matekozom akkor van esélyem arra hogy bekerüljek a NKE katonai vezető szakjára?
Figyelt kérdés
Emelt matek és fizika érettségit fogok rakni és kíváncsi vagyok hogy ha a fizikát nem számítják be akkor is lenne-e esélyem bekerülni?2014. márc. 8. 09:27
1/2 anonim válasza:
Kérdés, hogy miért érettségizel akkor emelt szinten? Nem kapsz érte 50 pluszpontot, azt ugye tudod?
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, tudom. De második helyen villamosmérnökit jelölök és oda csinálom a fizikát, jó tudom hogy alacsony szokott lenni a ponthatár de nekem nem az a célom hogy csak bekerüljek hanem ha bekerülök akkor tudjam magam tartani is. Csak nagyon régóta bennem van az hogy a katonai pályát válasszam így megpróbálkozok vele, ha sikerül sikerül, ha nem akkor meg nem :)
2014. márc. 8. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!