Mehetnék fizikus bsc-re?
Figyelt kérdés
Mindig is az űrkutatással akartam foglalkozni, sok ehhez kapcsolódó könyvet olvastam, műsort néztem, stb. (már ha ezek számítanak...) 11.-es vagyok, matek faktra járok, valószínűleg 4-es leszek év végén. A fizikát is szeretem, abból még lehet, hogy meg lesz az 5-ös. Matekon kívül földrajzból lesz emelt érettségim (közepet ősszel megcsináltam :96% lett) A lényeg az, hogy lenne-e esélyem fizika bsc-re bekerülnöm és lehetőleg bent is maradnom, képes lennék elvégezni? Tudom, hogy hülye kérdés és hogy ezt így nem lehet megmondani, de arra vagyok kíváncsi, hogy valakinek sikerült bekerülni/elvégezni ilyen ,,képességekkel" ? Elsősorban tapasztalatokra lennék kíváncsi. Előre is köszönöm az értelmes válaszokat :)2014. márc. 5. 18:12
1/3 anonim válasza:
ja, azért ha tanul az ember szorgalmasan, nem olyan kemény az.
3/3 A kérdező kommentje:
Azzal nincs gond. :)
2014. márc. 12. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!