BGF-PSZK pénzügy és számvitelen mennyire durva a matek?
Hát nekem pont a matekokkal volt bajom és a szakmai tárgyaim sorra meglettek :)Embere válogatja.
Gimnáziumból jöttem (tehát nulla közgáz ismeretem volt), matekból 5-ös voltam, érettségim 4-es lett (középszint). Sajnos nem emeltszintűztem belőle, így fakultációra sem jártam. Jó lett volna, mert nálunk például a fakton kiemelten vették a kombinatorikát és egyéb hasznos témaköröket, amikre órán nem tértünk ki olyan mélységekben; plusz a többletpont miatt sem elhanyagolható az emeltszint.
Sokat szenvedtem az analízissel és valószínűségszámítással,illetve az operációkutatással, de végül én győztem :D
Dolgozni tudtam mellette: 3 évig könyvelőirodában a sulival párhuzamosan, de nem a munka miatt csúsztam egy évet, hanem a fránya analízis miatt, mivel arra épült a valószínűségszámítás és a valszámra pedig a statisztika 2 :-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!