Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Környezet mérnöki szakon...

Környezet mérnöki szakon melyik a felvételi tantárgyakból a két legfontosabb?

Figyelt kérdés

Ha véletlenűl ide keveredik valaki aki ezen tanul lécci mondja meg melyik kettöre helyezzem a hangsúlyt (csak kettőt lehet fakultációnak választani): kémia, biológia, fizika, földrajz, informatika, matek.

Matek az felejtős azt hagyjuk ... így is nehéz megérteni ne nehezítsük tovább!

2014. febr. 24. 17:13
 1/3 A kérdező kommentje:
*véletlenül *kettőre mielőtt valamelyik trol beírja és vesszőt se írtam
2014. febr. 24. 17:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Matek felejtős??

Kezdjük ott, hogy kötelező felvételi tárgy... tehát ha a legrosszabb érettségid matekból születik, akkor is beszámítják.

Folytassuk azzal, hogy minden megértős, feladatmegoldós tantárgy alapja. Nem feltétlen a tananyag - bár mondjuk zajvédelemből kell logaritmusokkal számolni, 11.-es matek tananyag -, hanem a logikai és gondolkozási készség, amit a matekkal szerzel.

Úgyhogy sürgősen húzz bele és gyakorolj sokat!

Én se voltam jó matekból, de gimi utolsó két évében sokat gyakoroltam, és mondhatom, igen felhúztam magamat. Szóval nem lehetetlen.

Remélem csak arra értetted, hogy faktnak nem akarod felvenni.... Merthogy TÉNYLEG NE hanyagold el!!

A földrajzot nem számítják bele, ráadásul nem is fajsúlyos tárgy. Vannak tárgyak, amelyek a gimis földrajz anyagával átfedésben vannak, de...

Az infó... hát nálunk momentán szívatós volt, én infót vittem és nagyon jól tettem.

De ezen a szakon legtöbb helyen a kémia a húzós, ha nem is mindenhol, nálunk pl. nem.

De én kémia faktot javasolnék, és matekból a helyedben gyúrnék a lehető legjobb középszintűre.

2014. febr. 24. 18:43
 3/3 A kérdező kommentje:
félreértés ne essék értem a matekot nem vagyok rossz belőle ... csak attól félek ha ezt még nehezítjük (mondjuk integrált számítással) az az baj lenne ... (szép analógia)
2014. febr. 24. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!