Az ELTE-re a tanító- és óvóképző karra nehéz bejutni?
Nézd meg a tavalyi ponthatárokat, számold ki a pontjaidat, és máris megvan a válasz.
Ha az alkalmassági vizsgára gondolsz, akkor arról azt hallottam, hogy nem túl könnyű. Én még előtte állok. :)
Hát én egyáltalán nem a kart szégyellem, hanem azokat, akik éppen csak bejutottak (nevetséges ponthatárral is), ugyanis azok ők túl ambíciózus egyetemisták. Nem tanulnak, buták, egyszerűek is vannak köztük, tudod, mint a faék. Vagy sűrűn késnek, mert minek időre beérni órára. Az ilyen nem arra gondol, hogy mennyire jó lesz majd tanítóként dolgozni, hanem hogy ha már társadalmi elvárás az egyetem elvégzése (persze magammal szemben is elvárás), akkor legalább bejárjon valahova, hogy elmondhassa magáról, hogy hát ő is továbbtanul! Inkább tovább jár iskolába, de hogy tanul...
Nem az iskolát kell szégyellni, mert remek emberekkel van tele; hál' istennek mondhatom, hogy szinte inkább értelmes emberek járnak oda.
Mindenhonnan jönnek ki buta, nem a pályára illő emberek, itt is előfordul így. Nem kirívó, és nem így beszélnek az iskoláról, hogy hülyék gyűjtőhelye.
Kedves végzős, sajnálom, hogy szégyelled az iskoládat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!