Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ugye a BCE GTK-n nem ilyenek...

Ugye a BCE GTK-n nem ilyenek a gólyatáborok?

2014. febr. 21. 22:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Sok szépet hallottam már én is róla, talán a fele se igaz? Tapasztald meg saját magad, mert különben nem tudod meg, hogy mi ebből az igaz... Én is ezt jelöltem egyébként, mivel színvonalas egyetem, viszonylag jó tanárok is...bár azt írtam tapasztald meg, a végére járás képpen, de ha bizonytalan vagy ne menj el, a gólyatáborban olyan helyzetbe tudsz kerülni amibe amúgy az egyetemen sosem, barátokra később is szert tehetsz, ha kolitárs cêljából mennél akkor menj, de ha van albérlet vagy egy hely ami biztos, akkor nem feltétlenül fontos..
2014. febr. 21. 23:45
 2/2 anonim ***** válasza:

Én ezt úgy módosítanám, hogy ha bizonytalan vagy, menj el :)

De szóval nem olyan tábort szeretnél, mint az a külkeres? Szerintem csupa nem kötelező dologból áll, tehát akkor is táborozhatsz visszafogottan, ha ilyenbe kerülnél. De lehet, hogy más szívesen menne helyetted, erre is gondolj majd, ha esetleg nem fér be mindenki a max létszámba. (mint pl. a külkernél)

Én semmit sem tudtam előre, mikor anno jelentkeztem egyetemre, de a bme-villanykarra mentem, és ott sajnos más dolgok miatt vicces a tábor főleg, mert alig van lány.

A BCE táboráról csak 1-2 dolgot hallottam, de úgy tűnik, hogy ott jóval megfontoltabban van csapatépítés.

2014. febr. 23. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!