Valakit innen felvettek már gyógyszerésznek Szegedre vagy Pestre? Nehéz volt bekerülni?
Figyelt kérdés
Hány ponttal sikerült? Középiskolában az utolsó két év jegyei mennyire számítottak? Minden ötös volt?2014. febr. 20. 20:20
1/3 anonim válasza:
2011-ben érettségiztem.
424 pont (a 480-ból), 414 volt a határ.
Nem volt mindenem ötös (sőt, alig volt), de az érettségiket mind 85% fölé írtam, így nem volt gond.
Az hogy a jegyek mennyire számítanak te is ki tudod számolni, felvi.hu-n van kalkulátor meg részletes pontszámítás.
2/3 anonim válasza:
Tavaly azért alacsonyabbak voltak a ponthatárok
3/3 anonim válasza:
Tavaly 380 körül volt sotera már nem emlékszem. Nekem 420 volt. Én úgy nagyjából a két emeltem 70%-os lett, ha átlagolom. Szóval nemértem a 380 pontosoknak mennyi volt. Én az enyémet is rossznak tartottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!