Így már érne valamit a nemzetközi tanulmányok?
Figyelt kérdés
Egy nemzetközi tanulmányok alapszak után francia nyelvű nemzetközi tanulmányok mesterszakon folytatnám a tanulmányaim. Emellett beszélnék angolul, olaszul és oroszul minimum középszinten.
Ilyen távoli álmokkal még egy ún. büfészak is érne valamit? Tudom, hogy nehéz elhelyezkedni, de ennyi képesítéssel is?
Tanácstalan vagyok. Jövőre felvételizek.
2014. febr. 20. 19:49
1/2 anonim válasza:
Ezzel mit csinálnál?
Ez attól függ, hogy mennyit ér.
2/2 anonim válasza:
Igen azzal hogy 4 nyelvet tudsz már lehet kezdeni valamit..
De menni fog ez?
Azért attól hogy önmagában nem használható a nemzetközi tanulmányok diploma tanulni kell egyetemen..pláne ha már mesteren francia nyelven akarsz tanulni..
Francia mellett még 3 nyelv...nem tudom most hol állsz de ez nem 5 éves terv akkor hacsak most nem vagy már profi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!