Miért kell mindenkinek egyetemre járnia? Miért megy ez manapság? Az nem ember aki nem diplomás.
kimonmdta hogy kotelezo egyetemre jarni? Ez egy nagy hülyeség...emlékszem volt egy tanárom aki mindig azt mondta, hogy nem kell mindenki atomfizikus legyen, szakácsra, takaritóra, asztalosra épp úgy szükség van a világban mint tanárra, orvosra, kémikusra stb...
Szerintem az egyetemeken negyed annyi helyet kellene hirdetni, mint amennyi van, mert gyakorlatilag negyed annyi tudással is be lehet kerülni, ha valakinek pénze van simán elvégzi, atcsusszan, aztán meg lehet nézni, milyen szakember lesz belőle...nem túlzok nekem is vannak olyan évfolyamtársaim akik a tyúkszart x-el irják mégis istt vannak mégis pszichológusok lesznek...hiába ha fizetik van lehetőség mindenre...
ha nem akarsz "muszajból" nem kell egyetemet végezned! csináld amit szeretnél:)
Üdv
Ez a te döntésed!
Én közgazdásznak tanulok, nagyon nehéz, de imádok egyetemre járni, mert sok ember megismertem, sok barátom lett, és rengeteget bulizunk. Mindezek mellett műkörmösnek tanulok, már dolgozom a szakmában, és ezzel is szeretnék foglalkozni, mint vállalkozó. Az egyetem csak segít, hogy még profibb legyek egy vállalkozás működtetésében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!