Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » ELTE TTK környezettan vagy...

ELTE TTK környezettan vagy TÁTK társadalmi tanulmányok szak?

Figyelt kérdés
Mind a kettő érdekel, szerintetek melyikkel lehet jobban elhelyezkedni, és melyik szak mennyire nehéz? :)

2014. febr. 15. 14:27
 1/5 anonim ***** válasza:
természettudományos képzés többet ér szerintem
2014. febr. 15. 19:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Talán nekem is arra felé húz a szívem :)
2014. febr. 15. 21:57
 3/5 anonim válasza:
ELTE TTK borzalom. Oda jártam három évig, a tanárok közt akad pár jó, de a többi még arra se képes, hogy egy ZH-t időben kijavítson... A számonkérések is elég érdekesen zajlanak. Úgy tűnik sokan nem veszik figyelembe, hogy valaki FIZET azért, hogy ide járjon (mert már nem az első diplomáját szerzi), ezért annyi a minimum, hogy az oktatók mindenről tájékoztatják a diákokat, világos követelményeket állítanak fel. Én elvégeztem más szakot is másik egyetemen, ott soha nem voltak ilyen problémák. Jól gondold meg...
2014. júl. 25. 13:33
 4/5 anonim ***** válasza:
TTK sokkal többet ér. Igaz hogy retek mód nehéz, de majd meghozza gyümölcsét hidd el. :)
2014. dec. 5. 17:12
 5/5 anonim ***** válasza:
TTK jó hely, én szeretem :) Vegyes tanárszakos vagyok (föci-töri), de a TTK ezerszer jobb hely, mint a BTK. gaz, hogy a belemet is kidolgozom, mert míg egy btk-snak van 10 tárgya 30 kreditért, nekem van csak 8 föcis tárgyam kb 15 kreditért, de megéri. Tényleg! Környezettanon jó lesz majd az ásványtan, Weiszburg hatalmas forma :D
2015. jan. 30. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!