A Pázmány Péter Katolikus Egyetem mit takar?
Károli elvileg a legjobb, Pázmányról is csak jót hallani pszichológus berkekben!
ELTE talán a legrosszabb lehetőség e téren.
Károlin BA keretében kötelezően van önismeretei blokk és teregyak. Igaz lehetne több, de legalább van. Az, meg hogy ha valaki akar, tud csinálni kb minden szakra jellemző. Én is önkénteskedem, képeztetem magam az egyetem mellett. Van egy olyan érzésem, hogy elsős vagy és nagy még a szerelem a szak meg az egyetem iránt. Fog ez még változni.
Amúgy a BA tökmmindegy még mindig, majd az MA lesz érdekes. Azért khm. szelíden megjegyezném, hogy eddig minden évben a károlira volt a legnehezebb ma-ra bejutni, mert magasabbak a követelmények, mint máshol. Lehet, hogy fog ez idén változni, nem tudom, mert több embert akarnak felvenni, de én pl eltés ma felvételire nem nagyon készülök, míg a károlisra hetek óta tanulok, nem véletlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!