Pszichológus vagy pszichiáter?
Figyelt kérdés
Mivel mindjárt lejár a felsőoktatásba való jelentkezés határideje ezért sűrgősen dötenem kell.
A pszichiáterhez ugye orvosi kell,pszichológus pedig bölcsészkar. Mindkettő érdekel szerintem butaság ezt külön választani,de ez az én véleményem. Szívesen tanulok reál és humán tárgyakat is. Viszont félek mindkét sulit megjelölni( orvosi és egy bölcsész).
2014. febr. 11. 14:39
1/3 anonim válasza:
Ezt nem teljesen értem. Miért félsz mindkettőt megjelölni? Úgyis csak az egyikre vehetnek fel.
2/3 A kérdező kommentje:
Orvosi: 10 év tanulás,semmi élet,szórakozás
Pszichológia: túlképzés,nehéz elhelyezkedés, és aggódás hogy lenéznek majd mivel a bölcsészeket hajlamosak lenézni
2014. febr. 11. 15:23
3/3 anonim válasza:
Látszik milyen tudatlan vagy, egyáltalán nem lehet összehasonlitani a pszichológust és a pszichiátert, mert teljesen más, amit csinálnak. /pszichiáter orvos lányom van/
Kicsit tájékozódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!