Melyik egyetemen vagy főiskolán, azon belül milyen karokon tudok esküvő, vagy rendezvényszervezőnek tanulni?
A válaszokat előre is köszönöm! Nyáron összedőlt egy 6 éves álmom, most nem tudom, mihez kezdjek az életemmel, minek tanuljak. Már csak két dolog van, ami érdekel, az egyik az OE-Neumann lenne, ahol mérnökinfón belül programokat, applikációkat szerettem volna tervezni, de a párom tavaly kezdett, és eszméletlen, miket tanulnak, sajnos nekem nem nagyon fekszik ez a fizika és társai. Nekem inkább a humán tantárgyak fekszenek (történelmen kívül, mert az nem érdekel), a nyelvi érzékem és a kreativitásom jó. Nagyon jó a szervezőkészségem, értek is hozzá. Így úgy érzem, ez lenne a legjobb. De halvány lila gőzöm sincs arról, hogy ezt hol lehet tanulni, valamint mit kell hozzá továbbvinnem.
Előre is köszi a válaszokat!
és ilyenen hol van lehetőségem részt venni? Múltkor találtam egyet de az elég drága, sehol sem láttam lehetőséget arra, hogy támogatott legyen, pedig elvileg az első ilyen OKJ-s képzés ingyenes. Nekem sajnos nincs pénzem finanszírozni, így is bejelentett takarító vagyok középiskola mellett, hogy legalább egy kis zsebpénzem legyen, és már most alapozhassam az életemet.
Valamint akkor a következő kérdésem: Milyen olyan szakmákat tudtok, ami esetleg közel áll a rendezvényszervezőhöz? Ugyan úgy kreatívnak kell mondjuk benne lenni, vagy hasonlók.
Mindenféleképpen el szeretnék végezni valami ilyesmi sulit, de már semmiféleképpeen sem szeretnék óvónő lenni.
Megint köszi a válaszolóknak :)
Ezt nem értem. Most óvónő vagy vagy pedig higiéniai szakmenedzser?
Szerintem ne mondj le a NIK-ről. Nem olyan durva az a fizika mint ahogy a párod előadja.
ASDASDASDASD ez most komoly? na ne. Utolsó kétválaszolo. Az utolsó előttit nem is igazán értem mi a problémája.
"Most óvónő vagy vagy pedig higiéniai szakmenedzser? " Az, hogy középiskola mellett dolgozok, mert nincsenek olyan anyagi körülményeim, és szükségem van a pénzre, miért probléma neked? Egyáltalán nem ez volt a lényeg.
Valamint pontosan tudom, hogy milyen az a fizika, mert nem ő adja úgy elő, hanem én láttam, hogy miket tanult, valamint, hogy mennyire nehezen ment át, pedig ő aztán tényleg baromira okos. Én pedig nem szeretem a fizikát, nem szeretem túlzottan az ilyen számolós dolgokat. Azt tudom megtanulni, ami érdekel. Pl a programozáshoz megtanulnám a számolós részeket, de a maradék öt matek tantárggyal nem tudnék mit kezdeni, úgyhogy pontosan jól tudom, hogy milyen az az iskola, és mik a határaim..
Az utolsó válaszolónak pedig üzenem, hogy nézzen utána, mert ott lehet olyat tanulni. Az érdekel, amit ott tanulnak, weblap szerkesztés, programozás, mobil informatika. De mint írtam, nem lennék rá képes, lemondtam róla, a kérdésre kéne válaszolni, nem pedig azért savazni,hogy iskola mellett dolgozok, vagy hogy mi van a párom sulijába.
Köszi...
Már bocsi, de a válaszodat elnézve, úgy látom, te írtál hülyeséget. Plusz a fogalmazáskészséget. Na az meg a másik, hogy nem is a kérdésre válaszoltál. A negyedik dolog, hogy a válaszaid 43%-ban hasznosak, úgy látom sok helyen okoskodhatsz még ennyire.
Ez után a 4 dolog után amit így kapásból leszűrtem 2 mondatod után, nem mondogatnám, hogy kinek hova kéne mennie.
Üdv.
Ha mindenképpen szeretnél főiskolai szinten tanulni rendezvényszervezést, akkor a turizmus-vendéglátás szakot tudom javasolni, és azon belül pl. a BKF-en van a hivatásturizmus szakirány, ahol kongresszus és rendezvényszervezést tanulhatsz.
Bár erre a szakmára tényleg igaz, hogy gyakorlat teszi a mestert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!