Tényleg csak bögyös macák járnak PSZ ügyintézőre?
Most tudtam meg hogy febr. 15-ig le kéne adni hogy hova megyek tovább. (most szombatig van időm).
Gondoltam hogy csinálok egy okj-t amíg még ingyenes, mert úgy sem tudom milyen irányban szeretnék tovább tanulni. Körbe néztem államilag finanszírozott példányok között, de nem igazán bő a választék. Ilyeneket találtam mint targoncás, "könyvtári eladó", stb. Ami leginkább érdekel és látok benne lehetőséget az a pénzügyi-számviteli ügyintéző. Anyám rögtön leoltott hogy azt a "bögyös macák" csinálják.. gondolom valami titkárnői dolognak képzeli el.
Kérdésem hogy tényleg ilyen titkárnő jellegű?
Nekem nem úgy jött le a leírásból. Másik pedig hogy hova érdemes jelentkezni ilyen képzésre.
Személyes tapasztalatokat is fogadok hogy ki bánta meg hogy erre ment és ki nem :) Csak gyorsan légyszi! :D
vannak fiúk is, nyugi
honvédelmin is vannak csajok
a pénzügyi-számviteli ügyintéző OKJ-ra valóban bögyös macák járnak, akiket menő, jól kereső mérnökök, és orvosok k*rogatnak
keress valami normális szakmát, ne égesd magad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!