Gazdaságinformatikus vagy mérnökinformatikus?
Figyelt kérdés
Melyik szakra érdemes menni, ti melyikre mennétek/mentetek, akinek van tapasztalata, valamelyikre jár, vagy esetleg ezen szakok valamelyikén végzett, és írna néhány szót megköszönném. :D
Jelenleg közgázt tanulok, de nem hoz nagyon lázba, az info viszont érdekelne. Jelenlegi sulimban azonban tudnék gazdinfot tanulni, igaz újra kéne felviznem.
2014. febr. 10. 21:44
1/6 anonim válasza:
Ha közgázt tanulsz és nem szereted, akkor nem tudom, mi a kérdés. Nyilván próbáld meg a mérnökinformatikust.
2/6 A kérdező kommentje:
Mert gazdinfo ugye részben közgáz részben info. :D
2014. febr. 10. 22:08
3/6 anonim válasza:
A között dönts mennyire tudsz programozni, ha fogalmad sincsen hogy működik a programozás hagyd az egészet. Mérnök infon rengeteg programozás van szint ugy mint gazdaság informatikán, a gazdinfónak kb csak a 25% Gazdaság, de régi megnevezése Közgazdasági Programozó matematikus mindent elmond. Mind a kettő nagyon jó választás állásod több mint valószínű hogy lesz mindkettővel, de mérlegelj mennyire tudsz és akarsz programozni mert ha nem azt javaslom kerüld el őket úgy bődületesen nehéz lesz.
4/6 anonim válasza:
Jah és mérnökinfón ott lesz majd még a fizika kis elektrotechnika és egyéb szépségek. Én is most felvételizek engem viszont érdekel a gazdaság a fizikát viszont kihagynám ezért gazdaságinformatikusra jelentkeztem.
5/6 anonim válasza:
"Mert gazdinfo ugye részben közgáz részben info. :D"
Ezt a világon mindenki tudja.
De most ugye van egy szak, aminek a felét nem szereted (közgáz), meg egy másik fele, amit nem tudunk. Ennél jobb választásnak tűnik 2 olyan, amit nem tudunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!